Единственият  вариант да стартира наистина геометрично развитите на държавата е

...
</TD
>Единственият  вариант да стартира наистина геометрично развитите на държавата е
Коментари Харесай

Ето какви са приоритетите на новия областен управител на Бургас

Единственият  вариант да започва в действителност геометрично развитите на страната е да има децентрализация на властта. Това е ангажимент, който сме приели още при стъпването си в Европейски Съюз. За страдание през годините виждам, че по-скоро вървим в противоположна посока. Това сподели на брифинг новият регионален шеф на Бургаска област Пламен Янев, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .  

За да се случи това, Янев съобщи, че в идващите месеци ще направи редица оферти към изпълнителната и законодателната власт в тази посока. Ще търси и подпомагане от всички парламентарни сили и депутати от района.

Сред целите на Янев е и справяне с големите и натрупвани с годините проблеми във ВиК бранша в Бургаско. Той има упоритостта  казусът " Ясна поляна " да бъде решен законосъобразно. А планът да бъде изпълнен по този начин, че освен да се откри дълготрайно решение за Южното  Черноморие, само че и качеството на водата да бъде на нужното равнище. На идното съвещание на Асоциацията на ВиК ще бъде входирана точка от Янев, в която да се одобри един от седемте разновидността на ВиК-Бургас за понижаване на цената на водата. За задачата ще се търси подпомагане на всички кметове.

Новият регионален шеф съобщи, че до месец ще бъде оповестена социална поръчка за срутване на противозаконните постройки в " Росенец ", за които има излязло решение. При предходната социална поръчка не е нямало нито един претендент.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР